Özellikle Yonca Sılajı

Özellikle yonca Silajı 
Reygras slajı yapmak isteyen yetiştiricilerimiz karşılaşabileceğiniz riskleri minimize etmek istiyorsanız Silaj bakterisi kullanmak zorundasınız. düşük kuru maddede yaptınız slajlar yahut çok yüksek kuru maddede yaptığınız silajlar yüksek ihtimalle bozulmaya mahkumdur paranızı riske atmaya deymez bir yıllık emeğinizin çöpe gitmesini istemezsiniz yanlış Silaj bakterisi almakta hiç bakteri kullanmamak gibidir
Kendi tecrübelerime dayanarak
Söylüyorum adı Silaj bakterisi olan her şey yonca Silahcı yahut muhtelif ot Silajlarında performans göstermeye bilir bunun için özel üretilmiş bakterileri kullanılmalıdır slaj bakterilerle birbirleri ile kıyaslarken sadece fiyata odaklanmayın İçerisindeki bakteri yoğunluğunu kıyaslayın 1 mg'ın da kaç adet bakteri olduğunu sorun özellikle ot yahut yonca slajı için özel üretilmiş olsun 
Piyasada var olan mısır Silajı bakterileri yonca slajında yahut ot Silajında işe yaramaz

Bakterinin özellikleri şunlar olmalı

Silaj açıldığında bozulmayı geciktirici özellikte olmalı

Ph seviyesini hızlı bir şekilde
Düşürebiliyor olmalı

Fermantasyon esnasındaki ısınmayı minimize etmeli

Sadece bakterinin kendisi yetmez Bu bakteriyi besleyecek enzimler olmalı

Silajını yaptığımız otlarda bulunan selülozu sindirilebilir forma getirmeli

Küf maya mantar oluşumunu engellemeli

Silajın kokusunu ve rengini ayarlamalı
Kuru maddenin yüksek olduğu yahut düşük olduğu gibi istenmeyen durumlarda Silaj da oluşabilecek riskleri Önleyebilmeli 
İstemeden paket içerisinde kalan oksijeni tüketecek bakteriler bünyesinde olmalı

Bizimle irtibata geçebilirsiniz teknik destek hattımızı arayarak konuyla alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz yonca ve ot Silaj yapımında sizlere teknik destek verebiliriz

http://www.esrefsekerli.com/1398227234-kaba-yem--ot-slaji-e…

Arayın görüşelim
0212 7094610